Bryllup eller dåp

Ønsker du å feire ditt neste bryllup eller dåpsfest i våre lokaler?

Kommunestyresalen fra 1837 ni tidig restaurert vil utvilsomt gjøre vielsen til en opplevelse som brudepar og gjester vil huske. De alvorspregede ordførerne fra 1837 bevitner begivenheten med vaktsomt øye. «Klær skaper folk», men vi tror rammen om vielse i Kommunestyresalen neppe kan bli bedre. Barnedåp, dåpsbarnet har fått et minne for livet.

Ønsker du å leie?

Ønsker du å feire din anledning hos oss, men er litt usikker på antall gjester eller dato? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg for videre planlegging.

Send forespørsel
Vi anbefaler:

Skjønhaug

Plass til: 50 pers

Jo det blir fullt med 50 gjester, stinn brakke. Men med godfølelsen av lokal tilhørighet og et kjøkken som kun har vært i nabolaget etter råvarene. Bedre ramme om selskapet kan du knapt få. Du sitter godt, akustikken er god, du kan snakke uten å skrike, og rommet har den lunhet og varme som bidrar til den gode atmosfæren. Dåp eller konfirmasjon, bryllup eller åremålsdag. Her kan det feires, men her kan det også møtes til mer uformelle sammenkomster. Kanskje en sangaften, eller lokalt språkshow, eller…….

Mat & Drikke

Lokal mat

Så sitter vi her. Kokken er alt i gang med rett nummer 3, og verten har nylig avsluttet sin skåltale. Rundt kjøkkenbordet sitter vennelaget. Verten ville takke sin gamle venner for hjelp og støtte i en krevende tid. Hva er da bedre en god mat og godt drikke rundt et trivelig kjøkkenbord. Og kokken, vi er usikre på hvor mye vi har spist, men lukten av rett nummer 7 er holder selskapet i gang.

Leie utstyr og teknisk informasjon

Våre lokaler har alle fasiliteter, parkering, unike omgivelser i historisk bygg. Vi har også en del utstyr som kan leies etter behov til din anledning. Last ned listen under for full oversikt over utstyr til leie.

Last ned prisliste

Ønsker du å leie et lokale?

Ønsker du å leie et av våre lokaler over, så send oss en forespørsel med litt informasjon om antall gjester, ønsket dato osv. så tar vi kontakt med deg for videre planlegging.

Send forespørsel