Møter

Arranger ditt neste møte hos oss i høytidelige omgivelser.

Noen ganger skal du gjøre det lille ekstra av hensyn til saken, eller deltagerne, eller… Noen møter skal markeres litt ekstra. Vi kan ta møter fr en håndfull deltagere til opp mot 50. de fleste vil nok huske et møte i Formannskapssalen, der sitter allerede historiene i veggene. Det gjør noe med deg, og det vil gi kanskje til og med litt høytidspreg over møtet.

Ønsker du å leie?

Ønsker du å ha ditt neste møte hos oss, men er litt usikker på antall deltakere eller dato? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg for videre planlegging.

Send forespørsel
Vi anbefaler:

Formannskapssalen

Plass til: 12 pers

Kanskje ikke mer en 12 deltagere, men kanskje et møte hvor du skal vektlegge rammen om arrangementet. Rommet med lukt av linolje og vedfyring. Her synes det naturlig å legge vekk mobiltelefonen og kjappe klikk på instagram. Rommet innbyr til konsentrasjon om det viktige. Deltagerne vil i etterkant si,….»husker du møte vårt i det gamle kommunehuset!» Og etter møter kommer kaffen og kortreiste kanelsnurrer………………….

Kjøkkenet

Plass til: 8-10 pers

Så sitter vi her. Kokken er alt i gang med rett nummer 3, og verten har nylig avsluttet sin skåltale. Rundt kjøkkenbordet sitter vennelaget. Verten ville takke sin gamle venner for hjelp og støtte i en krevende tid. Hva er da bedre en god mat og godt drikke rundt et trivelig kjøkkenbord. Og kokken, vi er usikre på hvor mye vi har spist, men lukten av rett nummer 7 er holder selskapet i gang.

Leie utstyr og teknisk informasjon

Våre lokaler har alle fasiliteter, parkering, unike omgivelser i historisk bygg. Vi har også en del utstyr som kan leies etter behov til din anledning. Last ned listen under for full oversikt over utstyr til leie.

Last ned prisliste

Ønsker du å leie et lokale?

Ønsker du å leie et av våre lokaler over, så send oss en forespørsel med litt informasjon om antall gjester, ønsket dato osv. så tar vi kontakt med deg for videre planlegging.

Send forespørsel