Vår historie

Det gamle kommunehuset er restaurert tilbake til ca. 1900. Trøgstad gamle kommunehus er Norges eldste kommunehus fra 1837.

Listverk, maling, møblering m.m. er renovert og utført etter gamle lokale håndverkstradisjoner. Renoveringen er utført av lokale bedrifter, og støtte økonomisk av Kulturminnefondet, Sparebankstiftelsen DNB og Trøgstad Sparebank.

I 2. etasje Trøgstad kommunemuseum med kommunestyre- og formannskapssal. I tillegg det aller første kontoret til Trøgstad Sparebank, etablert i 1847. I 1. etasje kjøkken og spisesalen «Skjønhaug».

Eldre bilder som henger i Formannskapssalen. Foto: Jonas Ingstad

Eier av Trøgstad gamle kommunehus er Stiftelsen Trøgstad Næringsfond.

Visste du at?

Vi tar gjerne en guidet tur inn i Trøgstad gamle kommunehus, hvor vi vil vise og fortelle vår historie. Skoler og andre institusjoner er hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Ta kontakt

Leie utstyr og teknisk informasjon

Våre lokaler har alle fasiliteter, parkering, unike omgivelser i historisk bygg. Vi har også en del utstyr som kan leies etter behov til din anledning. Last ned listen under for full oversikt over utstyr til leie.

Last ned prisliste

Ønsker du å leie et lokale?

Ønsker du å leie et av våre lokaler over, så send oss en forespørsel med litt informasjon om antall gjester, ønsket dato osv. så tar vi kontakt med deg for videre planlegging.

Send forespørsel